Силовики показали, як готуються до параду на День Незалежності

Силовики показали, як готуються до параду на День Незалежності

Фото
Укрінформ
У Києві на злітній смузі авіаційного заводу ім. Антонова пройшло перше спільне тренування силових структур до військового параду на День Незалежності.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ у Facebook.

«3 серпня у Києві на злітній смузі авіаційного заводу ім. Антонова пройшло перше спільне тренування Національної гвардії України та інших силових структур України до військового параду до Дня Незалежності України 2018 року», - зазначається у повідомленні.

Більше двадцяти військових оркестрів візьмуть участь у параді на честь 27-ї річниці Незалежності України в центрі Києва.

Окрім того, 24 серпня у столиці буде представлено понад 200 одиниць військової техніки, зокрема нові зразки зброї та техніки.

Перша репетиція параду до Дня Незалежності України відбулася у Києві / Фото: Метте Віктор, Укрінформ

У квітні Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення 27-ї річниці незалежності України». Згідно з указом, у День незалежності 24 серпня має відбутися парад військ у Києві на вулиці Хрещатик та на Майдані Незалежності.

Читайте також: На День Незалежності в Києві звучатиме понад 20 військових оркестрів

Торік в урочистому військовому параді до Дня Незалежності взяли участь понад 4,5 тис. українських військовослужбовців, резервістів з АТО, а також військових з країн-членів НАТО. Було задіяно близько 70 одиниць військової техніки. З них 25 одиниць абсолютно нових зразків техніки, розробленої на українських заводах. Було також продемонстровано оновлені зразки форми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-