Голова УЗ наказав припинити купляти у Росії значки “Почесний залізничник”

Голова УЗ наказав припинити купляти у Росії значки “Почесний залізничник”

Укрінформ
В.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов доручив зупинити процедуру закупівлі знаків «Почесний залізничник».

Про це повідомляється на сайті компанії.

“В.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов доручив зупинити процедуру закупівлі знаків "Почесний залізничник". Укрзалізниця також звертається до Міністерства інфраструктури України з пропозицією переглянути порядок участі в угоді, якою регламентується порядок присвоєння знаку "Почесний залізничник”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ця угод має бути переглянута українською стороною з огляду на актуальний політичний контекст.

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов обурений діями ПАТ "Укрзалізниця" щодо замовлення та придбання в Росії значків "Почесний залізничник".

Нагородження знаком «Почесний залізничник» здійснюється відповідно до «Угоди про нагородження знаком «Почесний залізничник» та пільги, які надаються працівникам залізничного транспорту держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав, Латвійської, Естонської Республіки, котрих нагороджено цим знаком», яку прийнято на сьомому засіданні Ради із залізничного транспорту держав-учасниць Співдружності 06.02.1993 в м. Алмати зі змінами та доповненнями від 23.10.2002 та від 13.04.2006.

З 1993 року понад 4 тисячі залізничників України були нагороджені знаком «Почесний залізничник» за високі досягнення в роботі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-