На польському кордоні спіймали двох українців, які пограбували обмінник

На польському кордоні спіймали двох українців, які пограбували обмінник

Укрінформ
Польські прикордонники затримали двох громадян України, які намагалися незаконно перетнути кордон через залізничний міст в районі пропускного пункту “Дорогуськ-Ягодин”.

Як з'ясувалося, за добу до цього чоловіки віком 41 та 43 років пограбували вночі пункт обміну валюти в місті Жари на заході Польщі, інформує Надбужанський відділ Прикордонної служби Польщі. 

“Чоловіки упродовж трьох найближчих місяців перебуватимуть у слідчому ізоляторі. Їм загрожує від трьох до 12-ти років ув’язнення”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловіків затримали уночі 17 липня при спробі незаконного перетину кордону. Після перевірки порушників виявилося, що їх розшукує поліція за розбійний напад в ніч на 16 липня на пункт обміну валюти у місті Жари Любуського воєводства на заході Польщі. 

Читайте також: У Києві затримали поляка за підозрою у вбивстві

Обох українців після затримання перевезли до міста Жари, де їм офіційно висунуто обвинувачення у розбої з використанням небезпечного знаряддя (молотка). Місцевий суд заарештував чоловіків на три місяці.

Станом на 23 липня поліцейські з Любуського воєводства встановлюють, чи чоловіки могли бути причетними до схожих злочинів на території Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-