У Києві затримали поляка за підозрою у вбивстві

У Києві затримали поляка за підозрою у вбивстві

Укрінформ
У Деснянському районі Києва поліція із застосуванням зброї затримала громадянина Польщі, підозрюваного у вбивстві чоловіка та пораненні жінки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні вночі поліція отримала повідомлення, що у Деснянському районі на вулиці Гната Хоткевича виявлено мертвого чоловіка з множинними ножовими пораненнями. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з камер спостереження, які встановлені у Києві в рамках програми "Безпечна столиця", отримала прикмети чоловіка, причетного до злочину", - йдеться у повідомленні.

Невдовзі наряд поліції біля будинку на вулиці Двінській побачив, як невідомий б'є ножем жінку. Потерпілій викликали "швидку", а поліцейські почали затримання нападника, схожого на чоловіка, якого зафіксували відеокамери на вулиці Гната Хоткевича.

Читайте також: Співучасницю нападу на "кіборга" засудили до умовного покарання

У результаті зловмисник кинувся із ножем на працівників поліції, а тому старший наряду застосував табельну зброю. Правопорушник отримав поранення ноги та був госпіталізований до лікарні. Підозрюваний - громадянин Польщі, 1989 року народження.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 ст. 115 (замах на вбивство), ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-