Вишинському оголосили підозру через незаконне поводження зі зброєю

Вишинському оголосили підозру через незаконне поводження зі зброєю

Укрінформ
Прокуратура Автономної Республіки Крим повідомила керівнику "РИА Новости Украина" Кирилу Вишинському про підозру у незаконному поводженні зі зброєю. 

Про це інформує прес-служба відомства.

Зазначається, що 6 червня 2018 року під час проведених обшуків в орендованому індивідуальному банківському сейфі Вишинського було виявлено та вилучено пістолет і набої до нього.

За результатами судово-балістичної експертизи, вказаний пістолет є вогнепальною зброєю - самозарядним нарізним пістолетом моделі FN Browning M1906.

Як повідомлялося, співробітники СБУ спільно з прокуратурою АР Крим викрили діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних Російській Федерації, і здійснили слідчі дії в офісі "РИА Новости Украина" в Києві, а його керівник Кирило Вишинський був затриманий 15 травня. Того ж дня йому було оголошено про підозру в державній зраді. 17 травня Херсонський міський суд заарештував його на 2 місяці.

Читайте також: Геращенко пояснила, чому Вишинського немає у "списку-23"

Під час обшуку правоохоронці виявили в банківській скриньці Вишинського понад двісті тисяч доларів США, предмет, схожий на пістолет Browning M1906, та прямий трудовий договір між Вишинським і МІА "Россия Сегодня" на керівництво представництвом на території України.

Вишинського розглядають як можливого претендента на обмін на журналіста Укрінформу Романа Сущенка, якого в РФ засудили до 12 років ув'язнення в колонії суворого режиму за нібито шпигунство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-