На базі ВМС ЗС України відкрили курси лідерства та морського менеджменту

На базі ВМС ЗС України відкрили курси лідерства та морського менеджменту

Укрінформ
В Одесі на базі Інституту Військово-Морських Сил Національного університету “Одеська морська академія” 2 липня відкрили курс лідерства для вищого сержантського і старшинського складу під керівництвом інструкторів США та Великобританії.

Захід проходить в рамках проведення українсько-американського навчання Sea Breeze 2018 і триватиме до 7 липня, повідомляє прес-служба ВМС ЗС України.

"Метою курсу є підвищення рівня підготовки сержантського та старшинського складу відповідно до стандартів передових держав світу, ознайомлення з військовими практиками армій НАТО, налагодження взаємодії між Збройними Силами України та Північноатлантичного альянсу", зазначили у штабі ВМС, уточнивши, що слухачами стала велика група військовослужбовців.

Читайте також: Гройсман пообіцяв військовим морякам не зупинятися зі стандартами НАТО

У рамках заходу для військових моряків запланована конференція щодо оцінки спроможностей сержантського та старшинського складу командної та штабної ланки виконувати функціональні обов’язки, налагодження взаємодії та досягненню взаємосумісності, формування у сержантів і старшин якостей командира-лідера.

Паралельно командування ВМС ЗС України відкрило курси перепідготовки і соціалізації військових моряків за напрямком програмної підготовки "Менеджмент морських перевезень і логістика" у місті Чорноморськ.

У штабі ВМС наголошують, що Північноатлантичний альянс з 2000 року системно підтримує Україну в реалізації Програми перепідготовки кадрових військових, яка дає змогу пройти підготовку за такими напрямками, як менеджмент, маркетинг, англійська мова, економіка малих підприємств, радіоелектроніка, дизайн, інформаційні технології, охорона, навігація

Бюджет, затверджений на 2018 рік, дозволить здійснити перепідготовку близько 800 бенефіціарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-