Bravo Airways доправить в Україну 850 застряглих пасажирів за власний кошт

Bravo Airways доправить в Україну 850 застряглих пасажирів за власний кошт

Укрінформ
Авіакомпанія Bravo Airways готова доправити в Україну близько 850 пасажирів, що постраждали від дій туроператора.

Про це повідомляється на сайті авіакомпанії.

"Беручи до уваги той факт, що українські туристи виявилися заручниками ситуації, яка сталася з причини, як мінімум, недобросовісних дій з боку туроператора, керівництвом а/к "Браво", після проведення консультацій з Міністерством інфраструктури, Міністерством закордонних справ і Міністерством економіки, прийнято рішення про початок виконання 5-ти гуманітарних рейсів 02.06.18 (3 рейси в Київ, 2 рейси до Львова) за рахунок авіакомпанії з метою забезпечення доставки близько 850 пасажирів, які постраждали від дій туроператора в Україну", - йдеться у повідомленні.

Докладний розклад рейсів буде опубліковано найближчим часом після узгодження всіх необхідних процедурних питань, пов'язаних із забезпеченням польотів, наголосили в авіакомпанії.

За інформацією Bravo Airways, у зв'язку з систематичним невиконанням туроператором OASIS своїх фінансових зобов'язань протягом останніх двох років фінансова заборгованість перед авіакомпанією на 2 червня досягла 25 млн грн, що призвело до вимушеного скасування рейсів, унаслідок чого змінився розклад усіх польотів авіакомпанії.

Як повідомляв Укрінформ, у міжнародному аеропорту "Київ" ім. Сікорського (Жуляни) у понеділок скасовано кілька рейсів авіакомпанії Bravo Airways, тисячі пасажирів якої продовжують очікувати на виліт також і в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Читайте також: В аеропорту "Київ" скасували кілька рейсів авіакомпанії Bravo Airways

Згідно з даними на сайті аеропорту "Київ", скасовано рейси до Ербіля (Ірак), Анталії, Даламана (Туреччина). Рейс до Шарм-еш-Шейха вилетів із запізненням у понад дві години.

Водночас зазначається, що рейси до Бодрума (Туреччина) та Стокгольма (Швеція) мають вилетіти вчасно.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ліцензії туроператорів, які не виконують своїх зобов'язань, скасовуватимуться. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-