Нацрада вчетверте за місяць не змогла зібратися через відсутність кворуму

Нацрада вчетверте за місяць не змогла зібратися через відсутність кворуму

Укрінформ
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення вчетверте за останній місяць не змогла провести засідання у зв'язку з відсутністю кворуму.

Про це на початку засідання Нацради оголосив її голова Юрій Артеменко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні на засіданні Національної ради вчетверте немає кворуму. Ольга Герасим’юк відсутня із поважних причини - вона у закордонному відряджені. Олег Черниш відсутній за власним бажанням - у вівторок він звернувся до голови Національної ради з проханням підписати відпустку на 4 дні за власний рахунок, голова Національної ради не підписав йому заяву через те, що сьогодні у порядку денному вже близько 200 питань”, - сказав Артеменко.

За його словами, серед переліку питань порядку денного - ті, що пов’язані з національною безпекою, розбудовою українського мовлення на території Донбасу, окупованого Криму, на прикордонних територіях з державою-агресором, а також у зв'язку переходом країни на цифрове телевізійне мовлення.

Крім того, очільник регулятора зазначив, що у порядку денному засідання 21 червня стояли питання щодо результатів перевірок телеканалів, зокрема “1+1” й “Інтеру”, які були призначені у зв’язку з показом в ефірі фільмів з російськими акторами, що підтримуються військову агресію РФ та заперечують територіальну цілісність України. 

Читайте також: Нацрада vs Inter Media: регулятор каже, що почав програвати суди

Через відсутність кворуму на засіданнях протягом місяця Артеменко, за його словами, звернеться до Верховної Ради з проханням призначити ще одного члена Нацради, посада якого є вакантною, аби був повний склад ради і була забезпечена ефективна робота регулятора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-