ЛГБТ-скандал: Турчинов заступився за дружину

ЛГБТ-скандал: Турчинов заступився за дружину

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявляє, що захисники ЛГБТ-спільноти зайняли заангажовану та агресивну позицію щодо його дружини, декана педуніверситету ім Драгоманова Ганни Турчинової.

Слова підтримки дружині Турчинов написав на своїй сторінці у Facebook.

“Намагання захисників ЛГБТ-спільноти навішувати на мою дружину ярлики та вимоги звільнити її з роботи є свідченням їх заангажованості, агресивності та правової обмеженості. Люблю та підтримую свою дружину”, - написав він.

Турчинов висловив здивування, що “ті, хто називають себе правозахисниками, безапеляційно виступають проти свободи слова, проти права на власну позицію та думку, яка відмінна від їх упереджень”.

Читайте також: Гармс каже, що стала жертвою обману щодо законопроекту про ЛГБТ

“Ставлення моєї дружини Ганни Турчинової до сімейних цінностей та захисту від моральної деформації шкільної програми - прояв її християнської, громадянської та професійної позиції. Ця позиція повністю відповідає Закону Божому та Конституції України”, - заявив він.

Раніше “Громадське телебачення” опублікувало інтерв’ю з деканом Національного педагогічного університету імені Драгоманова Ганною Турчиновою, в якому вона назвала гомосексуальність хворобою, яку необхідно лікувати, а нові українські підручники – загрозою гетеросексуальній орієнтації українських школярів.

Ряд правозахисних організацій звернулися до ректора університету імені Драгоманова з вимогою звільнити Ганну Турчинову. Вони вважають, що її висловлювання мають антинауковий, дискримінаційний та гомофобний характер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-