Сутички під Радою: Червоний Хрест заявляє про 58 постраждалих

Сутички під Радою: Червоний Хрест заявляє про 58 постраждалих

Укрінформ
Загони швидкого реагування Червоного Хреста України надали допомогу 58 постраждалим у сутичках під Верховною Радою 19 червня.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила прес-секретар Товариства Червоного Хреста в Україні Марія Єрьоменко.

"Сьогодні під Радою загін швидкого реагування Червоного Хреста надав першу допомогу 58 потерпілим, з них 8 поліцейським. Також було 2 госпіталізації - один з травмою, другий - з проблемами з серцем", - зазначила вона.

Також Єрьоменко повідомила, що за інформацією командира загонів швидкого реагування Червоного Хреста Тараса Логінова, в основному допомога знадобилася через проблеми з тиском, серцем, отруєнням сльозогінним газом та травмами кінцівок.

Як повідомляв Укрінформ, вранці у вівторок близько двох тисяч ветеранів Афганської війни, силових структур розпочали на площі Конституції біля Верховної Ради акцію протесту з вимогою підвищити пенсії, повернути пільги, прирівняти до учасників бойових дій тощо. 

Також біля Ради зібралися гірники з вимогою виплатити борги із зарплати та збільшити фінансування вугільної галузі.

Читайте також: Геращенко розповіла, чому саме вона вийшла до протестувальників

Згодом між учасниками акцій та правоохоронцями сталася сутичка.

У поліції заявили, що до лікарів за допомогою звернулися дві цивільні особи із незначними ушкодженнями, і 8 поліцейських, також із незначними тілесними ушкодженнями. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-