Форум Батьківщини “пожвавив” роздягнений чоловік

Форум Батьківщини “пожвавив” роздягнений чоловік

Фото
Укрінформ
Під час виступу лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко на всеукраїнському форумі "Новий курс України" на сцену вийшов чоловік і роздягнувся до пояса.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Тимошенко саме презентувала біля трибуни візію нового курсу України, як до неї вийшов невідомий молодий чоловік, вручив їй букет квітів, а після роздягнувся до пояса. На його спині червоним кольором було написано "Новий курс України".

Після цього він одразу попрямував до виходу із зали. При цьому його не намагалися затримати охоронці.

"Дорогі друзі, це експромт. Але якщо є таке натхнення, думаю, що це трошки пожвавить наш форум", - сказала Тимошенко, дякуючи незнайомцю за квіти.

Як повідомляє BBC, чоловік сказав, що Тимошенко йому подобається, але "вона вже підвела Україну не один раз, і її курс буде знову вниз. Юля іде не в той бік".

За даними прес-служби ВО "Батьківщина", на форумі загалом присутні понад 2000 осіб, серед яких - представники громадянського суспільства, бізнесу, медіа, політичні діячі та міжнародні партнери. 

Під час свого виступу Тимошенко повідомила, що на заході також присутні "її опоненти". Водночас у залі була помічена депутат від "Блоку Петра Порошенка" Оксана Продан, але лідерів інших політичних сил немає. 

Читайте також: Президентські вибори: 20% українців ще не вирішили, за кого голосувати

Мета форуму — розробити стратегічну програму «Новий курс України», завдяки якій Україна стане сильною, незалежною та європейською країною, де кожен зможе реалізувати свої можливості.

На форумі присутні перший Президент України Леонід Кравчук і колишній голова СБУ Валентин Наливайченко.

Фото: соцмережі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-