Нацполція вирішила перевірити, чи довіряють їй українці

Нацполція вирішила перевірити, чи довіряють їй українці

Укрінформ
Національна поліція України у липні 2018 року оголосить тендер для соціологічної служби, яка здійснить оцінку рівня довіри населення до неї.

Про це голова Національної поліції Сергій Князєв, інформує Департамент комунікації.

Наразі вже розроблено критерії оцінки діяльності підрозділів поліції, як це і передбачено Законом України «Про Нацполіцію» та відповідною постановою Кабміну. Ці критерії затверджено наказом голови Нацполіції, який був підписаний у травні 2018 року.

"Зокрема, встановлено кілька напрямів оцінювання роботи поліції. Рівень довіри населення визначений як основний критерій оцінки. З метою реалізації цього принципу в  лютому вищі навчальні заклади соціології розробили опитувальник для громадян, який допоможе встановити рівень довіри українців до роботи поліцейських", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В МВС не змогли пояснити, чи покарані винуватці побиття журналіста Громадського

У свою чергу, Князєв повідомив, що в липні поліція планує запуск тендера для соціологічної служби, яка здійснить оцінку рівня довіри населення.

«Вже у липні оголошуємо і до листопада проведемо тендер на соціальне опитування населення. Його мета – з'ясувати рівень довіри громадян до поліції. Це єдиний критерій, який дасть нам змогу  оцінити діяльність поліції та побудувати подальший план роботи відомства», - наголосив голова Нацполіції.

Читайте також: Напад на одеського "автомайданівця" розслідують як замах на вбивство

Як повідомлялося, дослідження, здійснене в рамках системи «U-report», показує, що рівень довіри дітей і підлітків до поліції в Україні становить майже 47 відсотків. Дані дослідження були представлені за перший квартал 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-