Рахункова палата кілька днів розшифровуватиме виступ Лінчевського

Рахункова палата кілька днів розшифровуватиме виступ Лінчевського

Укрінформ
Запис засідання Рахункової палати, на якому виступав заступник міністра охорони здоров'я Олександр Лінчевський, розшифрують за декілька днів.

Про це повідомив голова Рахункової палати Валерій Пацкан під час засідання уряду у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо висловлювань пана Лінчевського... Ми вчора передали запис на запит комісії, яку було створено... Розшифрування запису займе декілька днів, тому що дуже багато матеріалу. Думаю, що найближчим часом ми надамо розшифровку тексту цього матеріалу", - сказав Пацкан.

Раніше Прем'єр-міністр Володимир Гройсман запропонував 7 червня на засіданні комісії, що розслідує дисциплінарне провадження щодо Лінчевського, у відкритому режимі прослухати запис повного виступу заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського в Рахунковій палаті, і після цього він буде готовий оголосити остаточне рішення з цього приводу.

Читайте також: Гроші для онкохворих: Пацкан виклав у мережу скандальну заяву чиновника МОЗ

Як повідомлялося, ЗМІ поширили заяву заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського, зроблену ним у ході виступу в Рахунковій палаті під час обговорення звіту про результати аудиту ефективності коштів держбюджету, виділених МОЗ для лікування громадян України за кордоном. Говорячи про пацієнтів, у яких діагностовано рак, Лінчевський заявив про неефективність використання цих коштів у зв'язку з високим рівнем смертності таких хворих.

Прем'єр-міністр наказав порушити дисциплінарне провадження стосовно Лінчевського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-