Прикордонники не дали вивезти в Росію сир і сало

Прикордонники не дали вивезти в Росію сир і сало

Укрінформ
На кордоні з Росією співробітники Держприкордонслужби двічі завадили переміщенню партій продуктів харчування.

Про це повідомляє офіційний сайт Державної прикордонної служби України.

Зокрема, у Краснопільському районі прикордонники Сумського загону під час реалізації інформації про можливу протиправну діяльність, отриманої від співробітників оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби, попередили спробу незаконного переміщення через державний кордон України близько 400 кілограмів сиру.

Рух невідомої особи від держрубежу в напрямку населеного пункту Грабовське відстежили за допомогою тепловізійного комплексу. Під час переслідування порушнику вдалося втекти.

Читайте також: Прикордонний пес завадив перевезенню 26 кг наркотиків

Оглянувши місцевість, охоронці кордону в безпосередній близькості від кордону виявили 10 картонних ящиків із сиром. Даний товар, скоріш за все, планували перемістити до Росії. Наразі особи порушників встановлюються.

Іншу спробу попередили на Харківщині. Прикордонний наряд виявив поблизу кордону сліди транспортних засобів. У результаті пошукових дій, на околиці одного з населених пунктів Вовчанського району був затриманий наш співвітчизник на автомобілі «УАЗ». В автомобілі прикордонники виявили близько 160 кг сала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-