Прикордонний пес завадив перевезенню 26 кг наркотиків

Прикордонний пес завадив перевезенню 26 кг наркотиків

Фото, відео
Укрінформ
Вчора в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Сеньківка», що в Чернігівській області, прикордонники завадили громадянину Литви перевезти через кордон 26 кг речовини, яка за зовнішніми ознаками схожа на наркотичні засоби.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«Для перетину кордону 22-річний чоловік обрав «зелений» коридор, демонструючи, що не має заборонених для перевезення речей. Однак у ході огляду автомобіля спрацював натренований на пошук наркотичних речовин прикордонний собака Альфа. Автомобіль направили на поглиблену перевірку, де після демонтажу конструктивних елементів кузова виявили спеціально обладнаний сховок. В ньому знаходилися 26 пакунків з порошкоподібною речовиною загальною вагою 26 кг. За зовнішніми ознаками частина речовини схожа на героїн, а інша на медичний опіум», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей молодий чоловік є громадянином Литви.

По факту контрабанди направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 305 «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів» Кримінального Кодексу України.

Наразі виявлена речовина правоохоронними органами вилучена для проведення експертизи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-