День вишиванки відзначили у Будинку Уряду в рамках стратегії #єдинийголос

День вишиванки відзначили у Будинку Уряду в рамках стратегії #єдинийголос

Фото
Укрінформ
Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко разом з працівниками Секретаріату Кабінету Міністрів, комунікаційниками з різних міністерств, командою урядової комунікаційної стратегії #єдинийголос долучилися до святкування Дня вишиванки.

Про це повідомив Урядовий портал.

День вишиванки - свято українців у всьому світі, які підтримують патріотичний дух, любов і повагу до національних традицій, зазначається у повідомленні.

Бондаренко наголосив, що платформа #єдинийголос саме створена для того, щоб мати можливість ефективно доносити людям суть змін, які відбуваються в країні.

«Усі державні службовці, і ті, які працювали раніше, і ті, які приходять сьогодні, працюють для того, щоб в країні відбулися позитивні зміни. Часто – по 12-16 годин, не шкодуючи себе. Вони змінюють правила, які будуть корисні та зрозумілі людям», - зазначив Держсекретар. На його переконання, така робота на зміни в країні і є Україна ЗАРАЗ. Саме «Ukraine NOW UA» («Україна ЗАРАЗ») - новий бренд, який забезпечить єдиний стиль презентації держави в світі.

«Вишиванки, поля, луки, ліси, люди – все це Україна ЗАРАЗ», - підкреслив Бондаренко, наголосивши, що дуже важливо в умовах сьогодення цілісними, єдиними, говорити #єдинимголосом.

Вишиванка – це код нації, її ідентичність, гордість, наголосила спеціальний гість урядової комунікаційної стратегії #єдинийголос Анжеліка Рудницька. Все може працювати на благо країни, коли ми цього хочемо, зазначила відома українська співачка, телеведуча. Також Рудницька презентувала кліпи, із вірою в силу любові. А ще - закликала дарувати українські книги для бібліотек на сході.

День вишиванки відзначили у Будинку Уряду / Фото: facebook. Урядовий портал

Радник Прем’єр-міністра України Дмитро Столярчук під час заходу повідомив, що в рамках урядової комунікаційної стратегії #єдинийголос найближчим часом буде більш широко розгорнуто ще одну інформаційну активність - антикорупційну. І комунікаційники органів влади тут мають сказати вагоме інформаційне слово, проявивши таку ж згуртованість та єдність.

Читайте також: Порошенко у Дніпрі долучився до "вишиваного" флешмобу

Нагадаємо, що День вишиванки в Україні відзначають вже понад десять років. За цей час свято, започатковане студентами Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, набуло популярності у всьому світі. Традиція одягати вишиванки об’єднала всіх, хто відчуває себе українцем - незалежно від країни проживання, мови спілкування, віросповідання. Воно відзначається щороку в третій четвер травня. Основна мета - збереження українських цінностей та їх популяризація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-