НАБУ обшукало квартиру цивільної дружини Труханова

НАБУ обшукало квартиру цивільної дружини Труханова

Укрінформ
Детективи НАБУ добилися дозволу на доступ до телефонів мера Одеси Геннадія Труханова, його матері, доньки і власниці приватної квартири, де детективи проводили обшук в рамках розслідування справи, що стосується Одеського аеропорту.

Про це повідомляє "Думская".

Детективи знайшли в квартирі одяг, взуття, документи та електронні носії інформації, що належать Труханову. Також в квартирі був обладнаний кабінет мера.

Крім того там же знайшли дві картки мера Одеси, видані банком «Південний», з підписом Gennadiy Trukhanov і терміном дії до травня 2018 року.

Читайте також: Труханова знову викликали на допит до НАБУ

Усі ці знахідки змусили детективів вважати, що власниця квартири і мер Одеси проживали разом в період з 2015 по 2017 роки, тож, відповідно, міський голова мав відобразити це у своїх податкових деклараціях. Але в опублікованих документах зазначені тільки мер, його мати і молодша донька Аліса. Старшої доньки Катерини і дружини в них немає.

Згідно з даними Державного реєстру прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна та власності, власниця квартири володіє об'єктами нерухомості в Одесі.

Читайте також: Труханов прокоментував розслідування BBC щодо нерухомості в Лондоні

Прізвища власниці квартири в НАБУ не назвали, проте, скоріш за все, йдеться про Тетяну Колтунову - цивільну дружину мера Одеси. Крім одеської нерухомості, у неї є розкішна квартира в Лондоні.

Сам мер в одному з інтерв'ю повідомив журналістам, що розлучений з 1997 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-