Націоналісти пікетують будинок Льовочкіна, сталися сутички

Націоналісти пікетують будинок Льовочкіна, сталися сутички

Фото, відео
Укрінформ
Представники "Нацкорпусу" та інших націоналістичних організацій пікетують біля будинку народного депутата від "Опозиційного блоку", одного із власників телеканалу "Інтер" Сергія Льовочкіна.

Про це повідомляє Нацкорпус на своїй сторінці у Facebook.

"Націоналістичні сили навідалися до маєтку Льовочкіна, проте зустріли опір правоохоронців на вході. Націоналісти подолали опір та ввійшли на територію кооперативу. Окрім поліції, на території, власником якої є Льовочкін, були помічені тітушки", - йдеться у повідомленні.

Націоналісти пікетують будинок Льовочкіна, сталися сутички / Фото: Тарасов Володимир. Укрінформ

Водночас політсила зазначає, що під час сутичок біля маєтку Льовочкіна охоронці застосовували світлошумові гранати та сльозогінний газ.

"Як тільки разом з побратимами Національні Дружини підійшли до маєтку Льовочкіна, на нас одразу напала агресивна охорона, застосувавши сльозогінний газ та світлошумові гранати", - уточнює Нацкорпус.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні 9 травня в мережі опублікували відео з фрагментами концерту "Победа. Одна на всех", який телеканал "Інтер" підготував до Дня Перемоги.

У ролику ведучий заходу Андрій Доманський з-поміж іншого закликає не дозволяти, "щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельних маршів у нашій столиці".

У коментарі Укрінформу перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк заявила, що регулятор негайно відреагує на висловлювання ведучих телеканалу, якщо ці репліки пройдуть в ефірі.

Уранці 9 травня активісти "Національного корпусу" прийшли під будівлю телеканалу "Інтер" з вимогою, щоб з вечірнього концерту були вилучені пропагандистські заяви, озвучені ведучими концерту. Також вони заявили, що вимагають позбавити канал ліцензії.

Читайте також: У Нацраді вирішують, що робити з "Інтером"

Водночас близько півсотні активістів всеукраїнської громадсько-політичної організації "Вільні люди" пікетували офіс "Національних інформаційних систем" по вулиці Щусєва, 26 із вимогою скасувати трансляцію концерту.

Однак увечері 9 травня "Інтер" все ж показав концерт "Победа. Одна на всех", не вирізавши скандальні слова ведучого. У зв'язку з цим представники "Нацкорпусу" заявили про намір 10 травня пікетувати будинок одного з власників "Інтера" Сергія Льовочкіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-