Під офісом

Під офісом "Інтера" - спокійно, прибиральники відмивають фасад

Укрінформ
Вранці 10 травня ситуація біля офісу телеканалу "Інтер" по вулиці Дмитрівській у Києві спокійна.

Під стінами будівлі наразі не відбувається жодних пікетів або інших протестних акцій, немає наметів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Також відсутні й правоохоронці.

Тим часом близько 20 прибиральників відмивають фасад і відчищають його від наліпок із гаслами "Інтер буде наш" і "Зробимо Інтер українським (патріотичним)", які приклеїли у середу, 9 травня, представники "Національного корпусу".

Водночас Нацкорпус закликає всіх охочих о 13:00 долучитися до пікету будинку одного з власників телеканалу "Інтер", народного депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна у зв'язку з виходом в ефір концерту "Победа. Одна на всех" зі скандальними репліками ведучих.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні 9 травня в мережі опублікували відео з фрагментами концерту "Победа. Одна на всех", який телеканал "Інтер" підготував до Дні Перемоги.

У ролику ведучий заходу Андрій Доманський з-поміж іншого закликає не дозволяти, "щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельних маршів у нашій столиці".

У коментарі Укрінформу перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк заявила, що регулятор негайно відреагує на висловлювання ведучих телеканалу, якщо ці репліки пройдуть в ефірі.

Читайте також: Нацкорпус обіцяє влаштувати "цікаве життя" "Інтеру"

Уранці 9 травня активісти "Національного корпусу" прийшли під будівлю телеканалу "Інтер" з вимогою, щоб з вечірнього концерту були вилучені пропагандистські заяви, озвучені ведучими концерту. Також вони заявили, що вимагають позбавити канал ліцензії.

Водночас близько півсотні активістів всеукраїнської громадсько-політичної організації "Вільні люди" пікетували офіс "Національних інформаційних систем" по вулиці Щусєва, 26 із вимогою скасувати трансляцію концерту.

Однак увечері 9 травня "Інтер" все ж показав концерт "Победа. Одна на всех", не вирізавши скандальні слова ведучого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-