Нацкорпус обіцяє влаштувати

Нацкорпус обіцяє влаштувати "цікаве життя" "Інтеру"

Укрінформ
Активісти "Національного корпусу" збираються продовжувати акцію протесту проти діяльності "Інтера".

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив керівник прес-служби "Національного корпусу" Роман Чернишев.

"Ми свою позицію висловили - "Інтер" нас, всю патріотичну спільноту України, не почув і продовжує по-хамськи знущатися з українців. Тому ми залишаємо за собою право на інші активні дії щодо цієї антиукраїнської діяльності вже відкрито проросійського каналу. Також ми будемо вчиняти певні дії тиску на телеканал - його власників і менеджерів, починаючи вже, напевно, з завтрашнього дня: якщо вони інакше не чують, то акція буде продовжуватися, тобто всі наші дії стосовно "Інтера" - це одна велика акція. 9 травня був лише перший день, який передбачав попереджувальні дії - візуальні", - пояснив Чернишев, показавши долонею вбік фасаду будівлі телеканалу, обклеїної наліпками з гаслами "Інтер буде наш" і "Зробимо Інтер українським (патріотичним)".

Разом із тим Нацкорпус збирається у найближчий час звернутися до Нацради з питань телебачення і радіомовленя з вимагою позбавити "Інтер" ліцензії на мовлення, незаважаючи на те, чи були поширені в ефірі скандальні репліки ведучих чи ні.

Як повідомляв Укрінформ, раніше в мережі опублікували відео з фрагментами концерту «Победа. Одна на всех», який телеканал «Інтер» підготував до 9 травня. 

У ролику ведучий заходу Андрій Доманський з-поміж іншого закликає не дозволяти, «щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час смолоскипної ходи у нашій столиці».

Читайте також: "Нацкорпус" зібрався "в гості" до Льовочкіна

У коментарі Укрінформу перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк заявила, що регулятор негайно відреагує на висловлювання ведучих телеканалу, якщо ці репліки пройдуть в ефірі.

Уранці 9 травня активісти "Національного корпусу" прийшли під будівлю телеканалу "Інтер" з вимогою, щоб з вечірнього концерту були вилучені пропагандистські заяви, озвучені ведучими концерту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-