"Нацкорпус" зібрався "в гості" до Льовочкіна

Укрінформ
"Національний корпус" планує 10 травня пікетувати біля будинку одного з власників телеканалу "Інтер" Сергія Льовочкіна у зв'язку з виходом в ефір концерту "Победа. Одна на всех".

Про це заявив речник Національного корпусу Олександр Алфьоров під час пікету телеканалу "Інтер" після трансляції концерту "Победа. Одна на всех", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Телеканал "Інтер" на своєму концерті наголосив наостанок, що вони не дозволять нам, українцям, вшановувати пам'ять наших героїв і назвали наших героїв, на честь яких ми називаємо вулиці, фашистами... Завтра ми закликаємо до загальної мобілізації і зробити точковий удар по замовнику цього цирку - олігарху Сергію Льовочкіну", - сказав Алфьоров.

Водночас він наголосив, що Нацкорпус не буде влаштовувати сутичок із правоохоронцями і тим самим створювати "картинку для Москви".

Як повідомляв Укрінформ, раніше в мережі опублікували відео з фрагментами концерту «Победа. Одна на всех», який телеканал «Інтер» підготував до 9 травня. 

У ролику ведучий заходу Андрій Доманський з-поміж іншого закликає не дозволяти, «щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час смолоскипної ходи у нашій столиці».

Читайте також: "Нацкорпус" заблокував будівлю телеканалу "Інтер"

У коментарі Укрінформу перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк заявила, що регулятор негайно відреагує на висловлювання ведучих телеканалу, якщо ці репліки пройдуть в ефірі.

Уранці 9 травня активісти "Національного корпусу" прийшли під будівлю телеканалу "Інтер" з вимогою, щоб з вечірнього концерту були вилучені пропагандистські заяви, озвучені ведучими концерту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-