Аваков отримав припис НАЗК через порушення в медцентрі МВС

Аваков отримав припис НАЗК через порушення в медцентрі МВС

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення про внесення приписів міністру внутрішніх справ Арсену Авакову щодо начальника медцентру МВС України «Перлина Прикарпаття» Петра Іванишина.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство встановило, що начальник медичного центру "Перлина Прикарпаття", будучи посадовою особою юридичних осіб публічного права, не передав в установленому порядку належні йому корпоративні права в управління іншим особам протягом 30 днів після призначення на посаду", - повідомили у національному агентстві.

Також НАЗК внесло припис голові правління Державної іпотечної установи Андрію Камузу стосовно його заступника Віталія Кучевського - у зв’язку з порушенням вимог частини першої статті 36 Закону України "Про запобігання корупції" щодо запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю корпоративних прав.

Читайте також: НАЗК внесло припис гендиректору Запоріжсталі

Згідно з приписами, Національне агентство вимагає провести службові розслідування та розглянути питання щодо притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності.

У НАЗК нагадали, що такі приписи Нацагентства є обов’язковими до виконання, а в разі невиконання керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 КУпАП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-