Сайт телеканалу іномовлення України UA|TV запрацював арабською

Сайт телеканалу іномовлення України UA|TV запрацював арабською

Укрінформ
Сайт "Мультимедійної платформи іномовлення Україним UATV.UA почав працювати арабською мовою.

Про це повідомляється на сайті UA|TV.

"Наш онлайн-ресурс, який адресований іноземній аудиторії та покликаний доносити всьому світу об’єктивну й цікаву інформацію про Україну з перших вуст, відтепер доступний читачам чотирма мовами: українською, російською, англійською та арабською", - йдеться у повідомленні.

Яку зазначив завідувач редакції іномовлення Сафван Джулак, інтерес арабської аудиторії до України досить великий, як і України - до арабського світу.

"За рік на сторінці каналу в Facebook ми набрали понад 100 тис. підписників. І понад 5 тисяч - на YouTube. Це свідчить про те, що арабський світ цікавиться Україною. Україна рухається в бік ЄС, але важливими є відносини з арабським світом. До речі, це підтверджують офіційні візити Президента України Петра Порошенка до Саудівської Аравії, Кувейту, Катару... У свою чергу, ми працюємо для того, щоб платформа іномовлення стала одним із головних медіаінструментів для будівництва цих "мостів" - між Україною й арабським світом", - наголосив він.

Читайте також: UA|TV почав мовлення на окупованих територіях Криму та Донбасу

За словами завідувача редакції, на сайті арабську аудиторію знайомитимуть із новинами з України, розповідатимуть правду про події, які відбуваються в країні. "Всі, хто шукає інформацію про Україну, зокрема, у сфері медицини, освіти, туризму, історії, економіки, спорту... тепер можуть отримати її у нас", - сказав Джулак.

Як відомо, 12 лютого 2018 року розпочав роботу сайт каналу іномовлення України UA|TV, який є частиною "Мультимедійної платформи іномовлення України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-