Порошенко: З Великоднем приходить упевненість, що найважчі випробування позаду

Порошенко: З Великоднем приходить упевненість, що найважчі випробування позаду

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав українців зі святом Великодня.

"Я вітаю всіх і кожного, чиї серця переповняються радістю у ці чудові дні довгоочікуваної весни. Воскресіння - це перемога життя над смертю, це перемога правди над брехнею, перемога світла над темрявою, перемога добра над злом”. Це і наша з вами перемога над важкою економічною кризою, що її спричинила російська агресія", - заявив Порошенко. 

На думку Президента, цьогорічний Великдень - це є дуже особливий день, бо разом з ним приходить потроху і впевненість, що найважчі випробування вже точно позаду.

Водночас він наголосив на необхідності забезпечити мир у державі.

"І щоб не втратити добру перспективу, що відкрилася перед нашою країною, слід забезпечити мир. Мир всередині країни. Мир на зовнішніх кордонах", - додав Порошенко.

Президент привітав українців зі святом Великодня / Фото: Марків Михайло, Укрінформ

Він також нагадав, що у Вербну неділю побував у Маріуполі. "Там, як ніде більше, знають ціну миру. І моляться за те, щоби він нарешті якнайшвидше настав, остаточно і безповоротно. Про мир та миротворців розпитували мене і мешканці Волновахи, де тепла зустріч з батьками та дітьми відбувалася у новій школі, яка сама собою і є символом миру. Забезпечити мир абсолютно неможливо без високопрофесійної армії, яка міцно тримає оборону на страх агресору та на спокій людям", - додав Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-