Климпуш-Цинцадзе обурила ідея розмальовувати писанки

Климпуш-Цинцадзе обурила ідея розмальовувати писанки "під матрьошку"

Фото
Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе здивована "креативом" українського виробника з Рівненщини, який випустив серію наліпок "Матрьошка" для прикрашання великодніх писанок. 

Про це віце-прем'єр написала у Facebook.

"Часу на приготування для домашнього святкування Великодня - катма, заходиш до магазину, щоб хоч якось надолужити ще не реалізовані домашні справи, і тут... чіпляєшся поглядом за пропозиції для прикрашання, фарбування яєць, і отримуєш моральний удар нижче пояса... Чому? Бо наші креативні виробники пропонують прикрашати великодні яйця..... матрьошками", - зазначила Климпуш-Цинцадзе.

Вона додала, що держава цьому точно не може запобігти, бо "хвороба в головах". 

Климпуш-Цинцадзе також оприлюднила фото із зазначенням виробника на звороті і звернулася до користувачів соцмереж за порадами, "який може бути вжитий механізм, що не дасть можливості таким речам траплятися в подальшому".

Як зазначається на упаковці писанок "Матрьошка", "образ матрьошки - це символ широкої душі, яскравий образ національної культури. Пасхальні яйця, прикрашені цією серією, принесуть у Ваш дім радість свята та чудовий настрій".

Читайте також: У Великодню ніч спокій українців охоронятимуть майже 22 тисячі поліцейських

Інструкція до наліпок наведена двома мовами - українською і російською.

Виробник ТОВ "Вест Фуд Інвест", смт Гоща Рівненської області, місцезнаходження виробництва - місто Рівне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-