Кучма у переддень засідання ТКГ зустрівся з головою Червоного Хреста в Україні

Кучма у переддень засідання ТКГ зустрівся з головою Червоного Хреста в Україні

Укрінформ
Представник України у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма обговорив з головою делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Аланом Ешліманом роботу гуманітарної підгрупи в Мінську та роботу МКЧХ в Україні.

Про це повідомила у Facebook прес-секретар Кучми Дарка Оліфер.

"Напередодні засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську Леонід Кучма прийняв голову делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Алана Ешлімана. Під час зустрічі (сторони - ред.) обговорили актуальні питання роботи підгрупи з гуманітарних питань та роботу МКЧХ в Україні. Детально обговорено проведення аварійно-ремонтних робіт моста в районі Станиці Луганської", - написала Оліфер.

Вона також поінформувала, що Кучма висловив особливе занепокоєння недотриманням Великоднього перемир’я з боку незаконних збройних формувань ОРДЛО.

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник Голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко заявила, що під час переговорів Тристоронньої контактної групи, що відбудуться в Мінську 4 квітня, питання порушення бойовиками великоднього перемир'я та необхідність звільнення українських заручників стануть основними.  

Читайте також: Росія має повернути Україні контроль над Дебальцевим - підсумки "Мінська"

26 березня у Мінську Тристороння контактна група щодо Донбасу досягла домовленості про припинення вогню починаючи з 30 березня 2018 року 00:01 (за київським часом).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-