Суд почав розгляд справи Коханівського по суті

Суд почав розгляд справи Коханівського по суті

Укрінформ
У Святошинському районному суді міста Києва розпочався розгляд по суті справи лідера "Добровольчого руху ОУН" Миколи Коханівського, якого затримали за стрілянину з незареєстрованої травматичної зброї.

Про це повідомили в прес-службі Святошинського районного суду.

"Під час судового засідання було розпочато розгляд справи по суті, а саме встановлено порядок дослідження доказів, як того вимагає стаття 349 Кримінально-процесуального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Суд призначив дату розгляду справи Коханівського

Головуючий по справі суддя ухвалив встановити повний порядок дослідження доказів. В першу чергу суд буде досліджувати письмові докази, які нададуть сторони звинувачення і захисту.

"Після цього суд допитає потерпілого у справі, в подальшому - свідків, які будуть заявлені сторонами, і на завершення відбудеться допит обвинуваченого Миколи Коханівського, який виявив бажання давати суду показання тільки після дослідження письмових доказів, допиту потерпілого та всіх свідків", - відзначають в суді.

Читайте також: Поліція з'ясовує деталі стрільби з участю глави "добровольчого руху ОУН"

Після встановлення повного порядку дослідження доказів прокурор заявив клопотання про оголошення перерви для підготовки письмових доказів для пред'явлення їх головуючому судді для дослідження.

Тому, у зв'язку із клопотанням прокурора, було оголошено перерву у справі до 14-00 18 квітня.

Як раніше повідомляло агентство, восени минулого року в Святошинському районі Києва, неподалік від станції метро "Академмістечко", під час конфлікту керівник добровольчого руху ОУН зробив кілька пострілів в іншого чоловіка, ймовірно, з пристрою для відстрілу гумових куль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-