Рух

Рух "Традиція і Порядок" приєднується до блокади російських дипустанов

Укрінформ
До блокади у неділю російских дипломатичних установ приєднується рух "Традиція і Порядок" - з вимогою звільнити українських політв'язнів у РФ та недопустити проведення російських виборів в Україні.

Про це повідомляється на сторінці руху у Facebook.

"Традиція і Порядок" приєднується до вимог - звільнити українських політичних в'язнів у РФ та не допустити проведення російських виборів в Україні 18-го березня шляхом блокади російських дипломатичних відомств. Головний ворог України - це окупаційні війська, проросійські сили або ті, хто так чи інакше пропаганду в Україні "мир", що без перемоги можливий лише шляхом капітуляції", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, початок блокади о 8:00 біля всіх дипустанов в Україні - Києві, Харкові, Одесі, Львові. Тривалість - 12 годин (до закриття виборчих дільниць). 

"Нехай світ побачить, що все українське суспільство не приймає умов, які нав'язує імперіалістична Росія", - зазначили активісти.

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня відбудуться вибори президента РФ.

Три українські націоналістичні організації - ВО "Свобода", "Національний корпус" та "Правий сектор" - заявили про намір заблокувати 18 березня дипломатичні установи РФ у Києві, Харкові, Одесі та Львові, щоб не допустити голосування на виборах президента РФ на території України.

Читайте також: "Вибори" Путіна: диппредставництва РФ в Україні взяли під посилену охорону

Також ГО "Національні дружини" повідомили, що приєднаються до "Національного корпусу" під час проведення акції під дипломатичним представництвом Російської Федерації у Києві у день виборів президента РФ 18 березня.

Акцію "Народне припинення дипломатичних стосунків з агресором" біля консульського відділу посольства РФ в Україні проведуть активісти за ініціативи Добровольчого Руху ОУН, Комітету визволення політв'язнів, Чорного Комітету, Коаліції учасників Помаранчевої революції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-