Рубан заперечує обвинувачення - каже, про зброю не знав

Рубан заперечує обвинувачення - каже, про зброю не знав

Укрінформ
Керівник центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан, якого підозрюють у підготовці терористичного акту і незаконному володінні зброєю, заперечує всі обвинувачення.

Про це він заявив під час засідання у Шевченківському районному суді Києва, який обирає Рубану запобіжний захід, повідомляє повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я відкидаю повністю звинувачення. Щодо вчорашнього інциденту маю пояснення: операція, яка проходила вчора, була спланована офіцером ЗСУ з позивним "Кедр". Я виконував роль водія", - сказав Рубан.

Він стверджує, що не знав про наявність зброї в автомобілі.

Читайте також: Рубана підозрюють у підготовці замаху на Порошенка і Турчинова

Як повідомлялося, Рубан був затриманий зранку 8 березня під час перетину лінії розмежування на Донбасі в контрольному пункті в’їзду та виїзду «Майорськ».

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука заявив, що Рубан намагався провезти цілий арсенал зброї, яка була прихована в меблях.

Прокуратура заявила в суді клопотання про обрання Рубану запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Суддя Шевченківського райсуду 9 березня під час засідання з обрання запобіжного заходу повідомив, що Рубана підозрюють у підготовці замаху на Президента України Петра Порошенка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка й секретаря РНБО Олександра Турчинова. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-