Клімкін подякував поліції за оперативність у пошуках паліїв угорського офісу

Клімкін подякував поліції за оперативність у пошуках паліїв угорського офісу

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін відзначив роботу поліції, подякувавши за оперативність у пошуках підпалювачів Товариства угорської культури в Ужгороді.

Про це він написав у Twitter

"Дякую поліції за активну роботу в Закарпатті. Всюди стирчать російські вуха, "привіт" всім, хто спекулював на містичних антиугорських настроях", - написав Клімкін.

При цьому він не виключив, що спроби дестабілізації у відносинах України і Угорщини не закінчаться: "Не виключаю, що на цьому спроби дестабілізації не закінчаться".

Напередодні голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив про затримання 5 осіб за підпали Товариства угорської культури в Ужгороді. Ще один підозрюваний, імовірний організатор-іноземець, перебуває у розшуку.

Читайте також: За підпали Товариства угорської культури в Ужгороді затримали 5 осіб

Як повідомляв Укрінформ, 4 лютого була спроба підпалу саме цього офісу Товариства. Тоді будівля не постраждала. Уночі 27 лютого була здійснена чергова спроба підпалу, внаслідок чого будівля вигоріла зсередини.

У поліції Закарпаття за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ, тобто умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-