У наметах під Радою поліція знайшла гранати,

У наметах під Радою поліція знайшла гранати, "коктейлі Молотова" та димові міни

Фото
Укрінформ
Правоохоронці під час слідчих дій на території наметового містечка під Верховною Радою вилучили 9 гранат РГД-5, запали, "коктейлі Молотова" та 5 димових мін.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України. 

"Під час проведення слідчих дій на території наметового містечка правоохоронці вилучили предмети, схожі на гранати. А саме: 9 гранат РГД-5, запали, «коктейлі Молотова» та 5 димових мін. Всі вилучені речові докази направлені на експертизу", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня на підставі ухвали суду поліція проводить слідчі дії на території наметового містечка по вул. Грушевського біля парламенту. Як зазначили в поліції, процесуальні дії тривають в рамках кримінальних проваджень, які розслідуються слідчими столичної поліції. Саме на їхню вимогу і був забезпечений доступ правоохоронців на територію наметового містечка.

Постраждали 6 мітингувальників та 4 поліцейських. На цей час до відділів поліції доставлено понад сотню осіб, які чинили спротив співробітниками поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-