Жодних зачисток наметового табору під Радою немає - поліція

Жодних зачисток наметового табору під Радою немає - поліція

Укрінформ
У столичній поліції заперечили інформацію про нібито підготовку зачистки наметового табору під Верховною Радою.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі поліції Києва. 

"Жодних зачисток наметового табору під Верховною Радою не відбувається, поліція просто забезпечує порядок під стінами ВР", - заявили в прес-службі.

Водночас, як зазначає кореспондент Укрінформу, наразі увійти до наметового містечка неможливо. Входи до нього заблоковані представниками Національної гвардії та Національної поліції як з боку вулиці Грушевського, так і з боку вулиці Липської. Зокрема, при вході до палаткового містечка, що межує із вулицею Садова, стоїть близько 15 правоохоронців. 

Читайте також: Намети під Радою: у партії Саакашвілі кажуть, що їхніх активістів там немає

"Ми не можемо сказати точно скільки протестувальників знаходиться зараз в наметовому містечку. Не схоже на те, що намети будуть прибирати в цей день. Протестувальники навпаки готуються палити шини", - розповів один з правоохоронців.

Раніше народний депутат Семен Семенченко повідомив у Facebook, що наметове містечко під парламентом готуються розібрати.

Як повідомляв Укрінформ, палатки прихильників політичної сили екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі стоять під парламентом з 17 жовтня 2017 року. У вівторок, 27 лютого, під Радою сталися сутички протестувальників з правоохоронцями, в результаті чого  були поранені 14 силовиків. В політсилі "Рух нових сил" стверджують, що їхніх представників немає в наметовому містечку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-