Намети під Радою: у партії Саакашвілі кажуть, що їхніх активістів там немає

Намети під Радою: у партії Саакашвілі кажуть, що їхніх активістів там немає

Укрінформ
У партії "Рух нових сил" заявляють, що їхні активісти вже понад місяць не перебувають у наметах, встановлених на вулиці Грушевського та в Маріїнському парку біля Верховної Ради.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила речник "Руху нових сил" Мар'яна Почтар.

"Близько місяця активістів "Руху нових сил" у наметах біля Верховної Ради немає. Зараз "Рух нових сил" перейшов уже до іншої форми боротьби і вирішив завершити участь у наметовому містечку під Верховною Радою", - сказала Почтар.

При цьому на запитання, чи були передані намети іншим активістам, вона зазначила, що не знає, "як це відбувалося технологічно".

Як повідомлялося, прихильники лідера партії "Рух нових сил" Михеїла Саакашвілі у жовтні минулого року встановили наметове містечко під ВР.

У вівторок, 27 лютого, перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко закликала народних депутатів, які мають відношення до встановлення під Радою наметового містечка, вийти до протестувальників і закликати їх згорнути намети.

Читайте також: Сутички під ВР: Геращенко заявляє про причетність деяких депутатів

"В цій залі сидять депутати, які встановлювали намети, в цій залі сидять люди і фракції, які підтримували той безлад. Давайте зараз вийдемо в те наметове містечко, де стоять намети, до яких навіть сніг не протоптаний, і попросимо їх згорнути", - наголосила Геращенко.

Також у вівторок під парламентом мітингували близько сотні пенсіонерів-силовиків та інших учасників протестної акції. Вони кидали в правоохоронців вибухові пакети, кілки, в результаті чого, за даними поліції, постраждали 13 правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-