Сутички під ВР: Геращенко заявляє про причетність деяких депутатів

Сутички під ВР: Геращенко заявляє про причетність деяких депутатів

Укрінформ
Перший віце-спікер Ірина Геращенко закликає народних депутатів, які мають відношення до встановлення під ВР наметового містечка, вийти до протестувальників і закликати їх згорнути намети.

Про це вона сказала на засіданні Верховної Ради, реагуючи на сутички між мітингувальниками і правоохоронцями під Верховною Радою у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В цій залі сидять депутати, які встановлювали намети, в цій залі сидять люди і фракції, які підтримували той безлад. Давайте зараз вийдемо в те наметове містечко, де стоять намети, до яких навіть сніг не протоптаний, і попросимо їх згорнути", - наголосила Геращенко.

Крім того, вона зазначила, що за словами правоохоронців, які забезпечують правопорядок біля парламенту у вівторок, серед протестувальників, які застосували силу проти правоохоронців, були і народні депутати.

Вона закликала правоохоронні органи провести розслідування і встановити особи тих, хто завдав поранень нацгвардійцям.

Читайте також: У сутичках під Радою поранені восьмеро поліцейських

"Ми просто не маємо права зараз спостерігати за тим, як якісь відморозки, я не знаю до кого вони належать і до яких сил, але це завдання правоохоронних органів розібратися хто поранив двох нацгвардійців", - зазначила перший віце-спікер.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок під парламентом мітингували близько сотні пенсіонерів та інших учасників протестної акції. Рада оточена посиленими нарядами правоохоронців. Учасники акції протесту кидали в правоохоронців вибухові пакети, кілки, в результаті чого двох правоохоронців поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-