У сутичках під Радою поранені восьмеро поліцейських

У сутичках під Радою поранені восьмеро поліцейських

Оновлено
Укрінформ
У сутичках під Верховною Радою постраждали 8 поліцейських.

Про це заявив в ефірі телеканалу "112-Україна"  очільник Головного управління Нацполіції у місті Києві Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мітингувальники збиралися палити шини. Працівники поліції цьому завадили і при цьому в сутичках постраждало уже вісім поліцейських. В одного перелом ключиці, у інших - травми оцінюють", - сказав він.

За словами Крищенка, наразі правоохоронці затримали дев'ятьох мітингувальників, відносно яких уже порушили кримінальні справи.

Читайте також: Під Радою сталася сутичка, поранені двоє правоохоронців - Геращенко

Посадовець зазначив, що мітингувальники хотіли прорватися у будівлю парламенту, а також закликали спікера Андрія Парубія вийти до них. Крищенко вважає, що сутичка під ВР не має нічого спільного з політичним протистоянням і це "добре спланована акція".

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок під парламентом мітингували близько сотні пенсіонерів та інших учасників протестної акції. Рада оточена посиленими нарядами правоохоронців. Учасники акції протесту кидали в правоохоронців вибухові пакети, кілки, в результаті чого двох правоохоронців поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-