Українцям розповіли, як не потрапити у пастку торговців людьми

Українцям розповіли, як не потрапити у пастку торговців людьми

Відео
Укрінформ
Міністерство соціальної політики створило соціальний відеоролик, у якому інформують громадян про проблему торгівлі людьми та пояснюють, як не стати жертвою.

Про це повідомляється на офіційному сайті міністерства.

«У зв'язку зі збільшенням випадків втягнення громадян України у злочинну діяльність на території іноземних країн, Мінсоцполітики продовжує докладати зусиль щодо інформування громадян України про проблему торгівлі людьми та убезпечення їх від потрапляння у таку ситуацію», -  ідеться в повідомленні.

Із цією метою, зазначає прес-служба відомства, на виконання Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року, у Мінсоцполітики виготовили соціальний відеоролик з проблематики торгівлі людьми.

Читайте також: У поліції розповіли, як шахраї в Києві ошукали підприємців на 15 мільйонів

Відеоролик закликає громадян України бути пильними під час працевлаштування, ретельно перевіряти роботодавця та його пропозиції, оскільки сумнівні вакансії можуть призвести до позбавлення волі на строк до 25 років.

Окрім того, в ролику розповідається про те, як громадяни України потрапляють у пастку торговців людьми із перевезення та розповсюдження наркотичних речовин на території іноземних країн, зокрема Російської Федерації, Королівства Таїланд, Федеративної республіки Бразилія, Республіки Греція тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-