Луценко заявляє, що торік викрили понад дев'ять тисяч корупційних правопорушень

Луценко заявляє, що торік викрили понад дев'ять тисяч корупційних правопорушень

Укрінформ
Генеральна прокуратура спільно з іншими правоохоронними органами у 2017 році викрили понад дев'ять тисяч корупційних правопорушень.

Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко у середу, 21 лютого, під час підсумкової наради щодо роботи органів прокуратури у 2017 році, повідомляє прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

"Минулого року на нараді мною оголошено, що корупція є другим фронтом нашої війни. Адже соцопитування свідчать, що корупція в державних органах - найважливіша проблема для України. На це вказали 48% опитуваних. Спільними зусиллями з іншими правоохоронними органами торік в Україні викрито понад 9 тисяч корупційних правопорушень", - сказав Луценко.

Читайте також: ГПУ хоче прописати у законі тюремний термін для чиновників-корупціонерів

При цьому він додав, що в судах було досягнуто збільшення утричі кількості обвинувальних вироків стосовно корупціонерів, а саме: 1692 проти 597 в попередній рік.

"Якщо заданий темп ми витримаємо найближчі три-чотири роки, то я переконаний, що нам вдасться остаточно побороти безкарність корупційного чиновництва. І тоді корупція перестане бути прикрою нормою для України", - зауважив генпрокурор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-