Холодницький каже, що

Холодницький каже, що "справу Труханова" розслідують за 3-4 місяці

Укрінформ
Детективи НАБУ обіцяють завершити розслідування кримінальної справи за фактом махінацій з купівлею Одеської мерією нерухомості колишнього заводу "Краян" вже за 3-4 місяці.

Про це повідомив на брифінгу керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Детективи обіцяють закінчити розслідування цієї справи вже за 3-4 місяці", - сказав він.

За словами Холодницького, кримінальну справу порушено за фактом заволодіння коштів місцевого бюджету при купівлі приміщень колишнього заводу 2 листопада 2016 року. Приводом для розслідування стали як публікації у ЗМІ, так і напрацювання детективів.

Як повідомляв Укрінформ, міського голову Одеси Геннадія Труханова затримали  зранку 14 лютого в аеропорту "Бориспіль" після повернення в Україну з Варшави.

Пізніше стало відомо, що в аеропорту "Бориспіль" також затримали заступника мера Одеси Павла Вугельмана, який прилетів із Ізраїлю.

Читайте також: Справа Труханова: шукають іще двох осіб, причетних до "одеських схем"

13 лютого детективами НАБУ було повідомлено про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову та трьом посадовцям Одеської міськради, у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

За версією НАБУ, усі ці особи причетні до схеми із завдання збитків місцевому бюджету Одеси - у вересні 2016 року Одеська міськрада придбала будівлю, яка раніше входила до цілісного майнового комплексу заводу "Краян", за 185 млн грн у приватної структури, яка на початку 2016 року сама придбала цей комплекс на аукціоні, організованим ліквідатором держпідприємства, за 11,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-