Справа Труханова: шукають іще двох осіб, причетних до

Справа Труханова: шукають іще двох осіб, причетних до "одеських схем"

Укрінформ
Правоохоронці розшукують іще двох посадові осіб Одеської міської ради, які можуть бути причетні до схеми із завдання збитків міському бюджету у зв'язку з придбанням будівлі, яка раніше входила до цілісного майнового комплексу ДП "Завод "Краян".

Про це заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький на брифінгу 14 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вісьмом особам оголошено підозри: затримано шістьох, двох іще шукають. Це посадові особи Одеської міської ради - керівник і засновник одного підприємства, адвокат за професією та особа, яка представляла інтереси іншого підприємства, і оцінювач, який здійснював оцінку вказаних приміщень", - сказав Холодницький.

Як повідомляв Укрінформ, міського голову Одеси Геннадія Труханова затримали  зранку 14 лютого в аеропорту "Бориспіль" після повернення в Україну з Варшави.

Пізніше стало відомо, що в аеропорту "Бориспіль" також затримали заступника мера Одеси Павла Вугельмана, який прилетів із Ізраїлю.

Читайте також: Не ховався: Труханов запевняє, що сам їхав до НАБУ

13 лютого детективами НАБУ було повідомлено про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову та трьом посадовцям Одеської міськради, у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

За версією НАБУ, усі ці особи причетні до схеми із завдання збитків місцевому бюджету Одеси - у вересні 2016 року Одеська міськрада придбала будівлю, яка раніше входила до цілісного майнового комплексу заводу "Краян", за 185 млн грн у приватної структури, яка на початку 2016 року сама придбала цей комплекс на аукціоні, організованим ліквідатором держпідприємства, за 11,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-