Поліція затримала

Поліція затримала "мінера" Конституційного суду

Укрінформ
Поліція затримала 39-річного чоловіка, який у п'ятницю вранці повідомив про "замінування" приміщення Конституційного Суду України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Завдяки оперативному реагуванню працівників Голосіївського управління поліції зловмисника, який повідомив про замінування приміщення суду, затримали на місці події. Ним виявився 39-річний уродженець міста Рівне, який тимчасово не працює та раніше проблем із законом не мав", - йдеться у повідомленні.

У поліції розповіли, що 2 лютого близько 06:50 в поліцію надійшло повідомлення про замінування адміністративної будівлі на вулиці Жилянській. Анонім сказав правоохоронцям, що він помітив чоловіка, який залишив на території суду фугас.

Читайте також: У Німеччині евакуювали науковий парк через загрозу вибуху

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, рятувальники та кінологи. Під час перевірки приміщення суду та прилеглої до нього території жодних підозрілих предметів і речовин не виявлено. Під час огляду евакуація громадян не проводилася.

Повідомлення про подію зареєстроване у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Голосіївського управління поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-