Співробітників Нацагентства з розшуку активів не пускають до квартири Клименка

Співробітників Нацагентства з розшуку активів не пускають до квартири Клименка

Фото
Укрінформ
Співробітники Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), здійснили спробу прийняти в управління квартиру в одному з житлових комплексів Києва, проте стикнулися зі спротивом з боку невідомих.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Наразі невідомі особи, порушуючи ухвалу суду та вимоги закону, чинять перешкоди та супротив представникам Національного агентства та Головної військової прокуратури щодо виконання ухвали суду та передачі квартири в управління Національному агентству", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в АРМА, йдеться про квартиру, передану в управління Національному агентству відповідно до ухвали Печерського районного суду міста Києва. Згідно з інформацією Державного реєстру речових прав на нерухоме майно власником помешкання є ТОВ "Компанія з управління активами Ексельсіор".

Читайте також: Матіос показав Клименка у синіх штанцях на дискотеці з "Юнісон"

"Національному агентству передано в управління квартиру 32 (реєстраційний номер 32270199) площею 200,8 кв.м. за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, будинок 27 Б. Згідно зі статтею 129-1 Конституції України судове рішення є обов’язковим до виконання", - наголосили у відомстві.

Фото: Громадське

Водночас "Громадське" з посиланням на джерела повідомляє, що йдеться про квартиру міністра доходів і зборів часів президентства Януковича Олександра Клименка.

Перше фото: arma.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-