Матіос показав Клименка у синіх штанцях на дискотеці з

Матіос показав Клименка у синіх штанцях на дискотеці з "Юнісон"

Фото, відео
Укрінформ
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос продемонстрував фото, які доводять, що екс-міністр доходів та зборів Олександр Клименко перебуває в Росії та спілкується з директорами групи компаній "Юнісон", майно якої арештувала прокуратура.

Відповідні фотографії Матіос показав журналістам на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу вам продемонструвати реакцію пана Клименка, підозрюваного, після повідомлення про арешт і передачу в державу належних йому активів... Екс-міністр доходів та зборів Клименко перейшов на брейк-данс у синіх штанцях і втратив будь-яке розуміння, що відбувається. Йому залишилося танцювати і повернутися в Україну", - сказав Матіос.

Він показав фото, на яких екс-міністр, за словами Матіоса, танцює в Сочі з директорами групи компаній "Юнісон", котрі є фігурантами кримінальної справи "злочинної організації Клименка".

Також Матіос показав фотографії, на яких екс-міністр проводить з директорами групи компаній "Юнісон" нараду в одному з офісних центрів Москви.

"Засідання "коза-ностри" - це збори ради директорів групи компаній "Юнісон" в одному з офісних центрів. Це отримані легальним шляхом документальні дані, які є доказом", - прокоментував він.

Фото: depo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-