НАЗК внесло приписи на заступника Ситника та директора природного парку

НАЗК внесло приписи на заступника Ситника та директора природного парку

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис директору НАБУ Артему Ситнику стосовно його першого заступника Гізо Углави та міністру екології і природних ресурсів Остапу Семераку стосовно директора Приазовського національного природного парку Дмитра Воловика.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції на своєму засіданні прийняло рішення про внесення приписів директору НАБУ Артему Ситнику стосовно його першого заступника Гізо Углави, а також міністру екології та природних ресурсів України Остапу Семераку стосовно директора Приазовського національного природного парку", - йдеться у повідомленні.

За інформацією НАЗК, припис стосовно Гізо Углави внесено за результатами перевірки його декларацій за 2015 та 2016 роки. НАЗК встановило, що у декларації за 2015 рік Углава не відобразив об’єкт нерухомості, який на кінець звітного періоду належав члену його сім’ї на праві власності, а у декларації за 2016 рік зазначив інформацію, що не відповідає дійсності в частині розміру доходу, який нарахований йому у вигляді заробітної плати.

Читайте також: Голову Держкіно запросили до НАЗК - через конфлікт інтересів

Припис щодо директора Приазовського природного парку Дмитра Воловика стосується порушення ним вимог закону щодо запобігання конфлікту інтересів. НАЗК встановило, що Воловик, будучи посадовою особою державної охорони природно-заповідного фонду, не передав належні йому корпоративні права в управління іншій особі протягом 30 днів з моменту призначення на відповідну посаду. Такими діями Воловик порушив вимоги ч. 1 ст. 36 Закону щодо запобігання конфлікту інтересів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-