Суд оштрафував Ситника

Суд оштрафував Ситника

Укрінформ
Суд 17 січня оштрафував директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника за адміністративне правопорушення.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила прес-секретар Солом'янського районного суду м.Києва Яна Квітченко.

"Так, сьогодні наш суддя розглянув справу Ситника А., громадянина визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення і назначено штраф у вигляді 100 неоподаткованих мінімумів, тобто 1700 грн", - повідомила вона.

Раніше НАЗК передало до суду протокол про адміністративне правопорушення з боку директора НАБУ Артема Ситника, яке полягає у невиконанні законних вимог чи розпоряджень - мова йде про відмову Артема Ситника надати інформацію та ряд  документів на запит НАЗК.

Читайте також: Луценко заявив, що публічне зведення рахунків з НАБУ було помилкою

Як повідомляв Укрінформ, Національне агентство з питань запобігання корупції вирішило направити до суду протокол про адміністративне порушення, вчинене директором Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником. У НАЗК зазначили, що державні органи і фізичні та юридичні особи зобов’язані надавати запитувані Національним агентством документи чи інформацію упродовж десяти робочих днів з дня одержання запиту, а директор НАБУ Артем Ситник не виконав законні вимоги Національного агентства та надав з порушенням встановленого законом строку запитувані у листі Національного агентства від 18.09.2017 № 41-10/33202/17 копії документів та інформацію, а також надав їх не у повному обсязі, чим вчинив адміністративне правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-