Луценко заявив, що публічне зведення рахунків з НАБУ було помилкою

Луценко заявив, що публічне зведення рахунків з НАБУ було помилкою

Укрінформ
Керівники Генеральної прокуратури і Національного антикорупційного бюро прийшли до спільної точки зору з приводу конфлікту в правоохоронних органах.

Про це розповів генеральний прокурор України Юрій Луценко в інтерв'ю українським телеканалам, інформує "Сегодня".

Зокрема, він відмітив, що "публічне зведення рахунків" було помилкою.

"Ми зустрілися з паном Ситником буквально днями. Після його повернення із США ми провели обговорення ситуації і спільно прийшли до того, що було помилкою публічне зведення рахунків. Заяви НАБУ, що їм перешкоджають, і інші речі, у тому числі, і з мого боку, дійсно, не розуміють ні українці, ні за кордоном. Навіть якщо хтось з нас і прав, це все одно завдає удару по усій правоохоронній системі", - сказав Луценко.

Читайте також: ЗМІ: НАБУ побачило корупцію в Укроборонпромі

Також він заявив, що він наполягає на тому, що "треба за столом обговорювати проблеми і робити реальні кроки один назустріч одному".

"Поки я генпрокурор, я стверджую, навіть як колишній міністр внутрішніх справ, НАБУ потрібне для боротьби з високопоставленою злочинністю, - сказав Луценко.

Читайте також: В Україні з’явився посібник з перевірки е-декларацій чиновників

Нагадаємо: 29 листопада під час спроби передачі хабаря першому заступнику голови Державної міграційної служби Діні Пімаховій був затриманий "таємний агент" НАБУ.

При цьому у НАБУ стверджують, що ГПУ та СБУ незаконно втрутилися у їхню спецоперацію з виявлення учасників організованого злочинного угруповання у ДМС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-