Аброськін пояснив, чому односельчани Ноздровської не допомагали поліції

Аброськін пояснив, чому односельчани Ноздровської не допомагали поліції

Укрінформ
Жителі Демидова не допомагали поліції на початковому етапі розслідування вбивства юриста Ірини Ноздровської, тому що між жителями села  і частиною людей, які мають відношення до Ноздровської, існував конфлікт.

Про це на брифінгу у середу заявив перший заступник глави Національної поліції — начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Спочатку ніхто не приходив до поліції і не хотів добровільно давати покази. Коли ми проводили подомовий обхід села, ми не бачили бажаючих стояти в черзі давати нам якусь допомогу. Це не через низький рівень довіри до поліції, там нормальний рівень цієї довіри. Там внутрішній зміст у селі: люди, які проживають на цьому хуторі, там є конфлікт, який виник між жителями цього села і частиною людей, які мають стосунок до потерпілої. Люди не бажали давати свідчення, тому нам доводилося використовувати всі інструменти, які є в поліції, для встановлення всіх тих обставин, які мали місце бути 29 числа”, - сказав Аброськін.

Читайте також: Аброськін розповів, як слідство вийшло на підозрюваного в убивстві Ноздровської

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської. 

8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів насмерть збив на автомобілі сестру Ірини Світлану Сапатинську. 

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав підозрюваному Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-