Порошенко побажав Божого благословення кожній українській родині

Порошенко побажав Божого благословення кожній українській родині

Укрінформ
Керівники Української держави привітали християн східного обряду зі святом Різдва Христового.

Зокрема, Президент Петро Порошенко побажав Божого благословення кожній українській родині.

"З Різдвом Христовим! Нехай Господь благословить кожну українську родину", - написав він у Facebook.

До цих побажань долучився і Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Христос народився! Тепла, миру і Божого благословення кожній родині", - зазначив глава уряду на своїй сторінці у соцмережі.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій побажав усім українцям перемоги та миру, а нашим військовим - Божого захисту і допомоги.

Читайте також: Християни східного обряду святкують Різдво Христове

"Від усієї душі зичу нам усім у новому році перемоги та миру. Бажаю усім українцям, у кожному куточку планети, родинного затишку і благополуччя, здоров'я та щастя! Бажаю Божого захисту і допомоги у ратній праці всім українським воїнам, які, як і сто років тому, мужньо захищають незалежність, мир та спокій всієї України, волю та гідність кожного з нас. Нехай з Божою допомогою наші захисники повернуться живими і неушкодженими до своїх родин" - йдеться у привітанні, оприлюдненому прес-службою парламенту.

Спікер нагадав, що 2018-й є знаменним для України роком, адже саме цьогоріч відзначатимемо століття проголошення української державності.

"Тоді ми розпочали боротьбу за відродження суверенної самостійної держави. Сьогодні ми державу будуємо. І ми – переможемо! В єдності захистимо і зміцнимо Україну. Адже незалежна держава – головна запорука безпеки, гідного і вільного життя кожного громадянина України", - наголосив Парубій, додавши, що в України не тільки героїчне минуле, а й велике майбутнє.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-