Саакашвілі хоче поставити на своєму даху екран - щоб було видно з Банкової

Саакашвілі хоче поставити на своєму даху екран - щоб було видно з Банкової

Укрінформ
Екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі припускає, що після засідання Апеляційного суду 3 січня його можуть помістити під домашній арешт.

Про це він сказав журналістам під будівлею СБУ в Аскольдовому провулку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я знаю, що мене мають намір "закрити" після засідання Апеляційного суду. Якщо мене візьмуть під домашній арешт, ...то ви знаєте адресу мого балкону на Костельній, 7. Я збираюсь на дах мого будинку виставити екран, який буде видно з вікон Адміністрації Президента. 3 січня розпочнеться наступний етап мегашоу-реаліті", - сказав Саакашвілі.

За словами політика, він також має відомості про те, що його хочуть депортувати. Однак, заявив Саакашвілі, він відстоюватиме свої права в Адмінсуді "до кінця".

Читайте також: Саакашвілі заявив, що готує позов до Євросуду

Як повідомлялося, Саакашвілі, позбавлений громадянства України у липні цього року, був затриманий 5 грудня в Києві. Йому інкримінують сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності (ч. 2. ст. 256 Кримінального кодексу України).

11 грудня Печерський районний суд Києва відпустив Саакашвілі на час розслідування, не обравши йому ніякого запобіжного заходу.

15 грудня Генеральна прокуратура подала скаргу до Апеляційного суду Києва на відмову попередньої судової інстанції помістити Саакашвілі під домашній арешт.

На засіданні 22 грудня Апеляційний суд Києва переніс розгляд скарги на 3 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-