Оприлюднення прізвища

Оприлюднення прізвища "агента Катерини" Ситник назвав "совковим врєдітельством"

Укрінформ
Директор НАБУ Артем Ситник заявляє, що прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган порушила закон про державну таємницю, коли озвучила прізвище “агента Катерини”. 

Про це він сказав під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це розкриття держтаємниці. Порушувати зараз справу по цьому факту - це не наша підслідність. Знову скажуть, що ми діємо, щоб помститися", - заявив директор НАБУ. 

Ситник також назвав вчинок Сарган "совковим врєдітельством", яке має елемент кримінального правопорушення. 

Як заявив Ситник, знімати гриф секретності з агента має право лише директор НАБУ, а він не давав на це дозвіл.

Читайте також: Ситник спростовує дані ГПУ про елітне майно у “агента Катерини”

Як повідомлялося, раніше прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила про проведення обшуків у агента НАБУ Катерини Сікорської, в ході якого були вилучені документи з грифом "обмеження доступу", зошити з секретною інформацією про прослуховування об'єктів зацікавленості НАБУ, матеріали проведених негласних слідчих (розшукових) дій.

Сарган також заявила, що Катерині Сікорській і близьким членам її сім'ї на праві власності належать три приватні будинки в елітному селищі Козин, престижні автомобілі "Мазератті", "Лексус" і два "Порше Кайен", придбані останнім часом.

Як відомо, агент НАБУ Катерина Сікорська, більш відома як "агент Катерина", працювала під прикриттям у "бурштиновій справі", фігурантами якої стали народні депутати Борислав Розенблат і Максим Поляков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-