Ситник спростовує дані ГПУ про елітне майно у “агента Катерини”

Ситник спростовує дані ГПУ про елітне майно у “агента Катерини”

Укрінформ
Директор НАБУ Артем Ситник спростовує інформацію Генпрокуратури про наявність у агента НАБУ Катерини Сікорської елітного майна.

Про це він заявив під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця інформація не відповідає дійсності, і те майно їй не належить, а належить навіть не близьким родичам, а іншим особам", - сказав він.

При цьому Ситник відмовився більше розповідати про “агента Катерину”, оскільки це "ризиковано, враховуючи те, що вона зробила в рамках службової діяльності".

Як повідомлялося, раніше прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила про проведення обшуків у агента НАБУ Катерини Сікорської.

За її словами, під час обшуку за місцем проживання агентки в селищі Козин у приватному будинку були вилучені документи з грифом "обмеження доступу", зошити з секретною інформацією про прослуховування об'єктів зацікавленості НАБУ, матеріали проведених негласних слідчих (розшукових) дій.

Читайте також: ГПУ провела обшуки в "агента Катерини"

Сарган також заявила, що Катерині Сікорській і близьким членам її сім'ї на праві власності належать три приватні будинки в елітному селищі Козин, престижні автомобілі "Мазератті", "Лексус" і два "Порше Кайен", придбані останнім часом.

Як відомо, агент НАБУ Катерина Сікорська, більше відома як "агент Катерина", працювала під прикриттям у "бурштиновій справі", фігурантами якої стали народні депутати Борислав Розенблат і Максим Поляков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-